1. Bezpečnosť potravín
| Title | Bezpečnosť potravín |
|---|---|
| Author info | Marta Karkalíková |
| Author | Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
| Source document | Nové trendy v potravinárstve : zborník vedeckých prác. S. 225-228. - Bratislava : Nakladateľstvo STU v Bratislave, 2010. ISBN 978-80-227-3398-4 |
| Document kind | schedule of articles from year books |
| Language | Slovak |
| Country of Edition | Slovak Republic |
| systematics | 663/664 - Potravinárstvo |
| Keywords | potraviny * potravinárstvo * bezpečnosť * bezpečnosť výrobkov * normy ISO |
| Annotation | Systém manažérstva bezpečnosti potravín. Bezpečnosť potravín definovaná Komisiou Codex alimentarius. Význam normy STN EN ISO 22000. Aplikácia normy v potravinárskych podnikoch a zvýšenie dôveryhodnosti v domácom aj medzinárodnom kontexte. |
| Public work category | Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) |
| Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
| No. of Archival Copy | E10 01409-001, kópia plného textu |