1. Foodstyling
Title | Foodstyling |
---|---|
Author info | Zlatica Kramárová, Dušan Křístek |
Author | Kramárová Zlatica (Interwiewer) |
Co-authors | Křístek Dušan (Interviewee) |
Source document | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 5, č. jeseň (2011), s. 97-100. - Žilina : Direct press, 2011. ISSN 1337-0545 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Keywords | gastronómia * fotografia * reštaurácie * kvalita |
Annotation | Rozhovor s tvárou slovenského foodstylingu, fotografom a foodstylistom, Dušanom Křístekom. Kedy vznikol foodstyling. Aký je rozdiel v stylingu jedla na fotenie a na jedenie. Ako by malo vyzerať jedlo na jedálnom lístku alebo na webovej stránke. Vo svete je foodstyling lukratívnou prácou. Trendy a lídri vo foodstylingu. Fotografie jedla by mali zachytávať ducha reštaurácie. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2011: jar-zima |