1. Vplyv nástreku krvnej plazmy na vlastnosti mäsových výrobkov
Title | Vplyv nástreku krvnej plazmy na vlastnosti mäsových výrobkov |
---|---|
Translation | Vlijanije opryskivanija plazmoj krovi na svojstva mjasnych produktov,The Effect of blood plasma feedstock on properties of meat products |
Author info | Rudolfína Hatalová, Jozef Jajcay, Milan Luciak, Alica Lacková |
Author | Hatalová Rudolfína |
Co-authors | Jajcay Jozef |
Luciak Milan | |
Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | |
Source document | Bulletin potravinárskeho výskumu. Roč. 29 (9), č. 3-4 (1990), s. 343-351. - Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 1990. ISSN 0231-9950 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
URL | http://www.vup.sk/index.php?mainID=2&navID=36&version=1&volume=29&article=225 |
Public work category | Scientific titles in home not carented magazines and other year-books |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E00 01436-001, kópia plného textu |