1. Stolovanie v tme
Title | Stolovanie v tme |
---|---|
Author info | Nina Foxlerová, Vladimír Slovinec |
Author | Foxlerová Nina (Interwiewer) |
Co-authors | Slovinec Vladimír (Interviewee) |
Source document | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 1-2 (2012), s. 39-40. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Keywords | reštaurácie * zariadenia stravovacie * služby * gastronómia * klienti |
Annotation | Prvé reštauračné zariadenie, v ktorom sa konzumuje potme, bolo pred 11 rokmi otvorené v Zürichu na podnet nevidomého kňaza. Podobné reštraurácie v Paríži, Los Angeles a v Moskve sa tešia pomerne veľkej popularite. Návštevníkov láka nevšedná skúsenosť, príchuť dobrodružstva aj strachu z neznámeho. Reštaurácia Black House v Bratislave, kde sa stoluje v absolútnej tme, je na Slovensku unikát. Rozhovor s riaditeľom reštaurácie. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2012: 1-12 |