1. BOZP v ubytovacích a stravovacích službách
Title | BOZP v ubytovacích a stravovacích službách |
---|---|
Author info | Laurencia Jančurová |
Author | Jančurová Laurencia |
Source document | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 5-6 (2012), s. 48-51. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 331.4 - Pracovné prostredie. Bezpečnosť práce. Hygiena práce. Vplyvy na prácu |
Keywords | bezpečnosť práce * úrazy pracovné * pracovisko * prostredie pracovné * hotelierstvo * reštaurácie * služby * zamestnanci * zamestnávatelia * previerky |
Annotation | Zamestnanci hotelových, reštauračných a stravovacích služieb (Horeca) konfrontovaní s vysokým pracovným nasadením, fyzicky náročnou prácou pod časovým tlakom a nepretržitým kontaktom so zákazníkom. Prioritné témy v oblasti reštauračných a hotelových služieb vo vzťahu zamestnanec - zamestnávateľ. Nelegálne zamestnávanie. Previerky BOZP a ich výsledky. Najčastejšie riziká v odvetví Horeca a ako ich znížiť. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2012: 1-12 |