1. Hotelový controlling
SYS | 0173345 | |
---|---|---|
LBL | 00000naa--22^^^^^---450- | |
005 | 20231011125858.3 | |
100 | $a 20130624a2013łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Hotelový controlling $f Peter Gallo |
330 | $a Strategický a operatívny kontroling a ich nástroje. Nové požiadavky na hotelový kontroling. Postup tvorby systému riadenia výkonnosti v hotelových zariadeniach. Príklad swot analýzy a určenia stratégie v hotelovom zariadení. Kritické faktory úspešnosti a určovanie úzkych miest. Strategická mapa hotelového zariadenia - finančná a zákaznícka perspektíva. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0239389 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 7, č. leto (2013), s. 20-25 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2013 |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002369 $a hotely |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005404 $a riadenie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003324 $a metódy riadenia |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0006940 $a metóda BSC |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0005766 $a kontroling strategický |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0005765 $a kontroling operatívny |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007087 $a výkonnosť |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001101 $a analýza swot |
675 | $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*p0042372 $a Gallo $b Peter $c ml. $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20130624 $g AACR2 |