1. Súčasné trendy inovácií potravinárskych výrobkov
Title | Súčasné trendy inovácií potravinárskych výrobkov |
---|---|
Parallel title | Current innovation trends of food products |
Author info | Alica Lacková |
Author | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Source document | Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2013 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 19. 9. 2013 Bratislava. S. 73-77 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3737-7 |
Výstup z projektu | KEGA 017EU-4/2013 Vzdelávanie mládeže na stredných odborných školách, zamerané na tvorbu inovácií a nových podnikateľských príležitostí |
Note | KEGA 017EU-4/2013 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Keywords | potraviny * biopotraviny * potravinárstvo * priemysel potravinársky * spotreba potravín * výživa * dozor potravinový |
Annotation | Charakterizovanie moderných trendov v oblasti potravinárskej produkcie a možnosti inovácie potravín. Potraviny, ktoré disponujú fyziologickým, biochemickým a iným účinkom. Koncepcie zdravého stravovania a stravovanie ľudí rôznych vekových skupín. |
Public work category | Reports at home scientific conferences |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E13 01317-012, originál dokumentu |