1. Čerstvé jedlo je rastúcou súčasťou nášho biznisu
Title | Čerstvé jedlo je rastúcou súčasťou nášho biznisu |
---|---|
Author info | Marek Legéň, Tomasz Rogacz |
Author | Legéň Marek (Interwiewer) |
Co-authors | Rogacz Tomasz (Interviewee) |
Source document | Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. Roč. 25, č. 20 (21. mája 2015), s. 16-18. - Bratislava : News and Media Holding, 2015. ISSN 1335-0684 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Keywords | firmy * kvalita * potraviny * reštaurácie * siete obchodné * Slovensko |
Annotation | Rozhovor so šéfom McDonald`su pre Česko a Slovensko Tomaszom Rogaczom o situácii na slovenskom trhu, o novom segmente zákazníkov, o trende čerstvých a zdravých potravín, o výbere dodávateľov, o vzťahu Slovákov k fastfoodu, o lokálnej chuti a ponuke, o reštaurácii budúcnosti, o zavádzaní nových technológií do systému objednávania. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2015: 11-20 + 4 príl. |