1. Najvýznamnejšie odvetvia potravinárskeho priemyslu Švajčiarska
Title | Najvýznamnejšie odvetvia potravinárskeho priemyslu Švajčiarska | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Author info | Ivan Masár | ||||||||
Author | Masár Ivan | ||||||||
Source document | Ekonomika poľnohospodárstva. Roč. 14, č. 4 (2014), s. 97-98 online. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2014. ISSN 1338-6336 | ||||||||
Document kind | schedule of articles from periodics | ||||||||
Language | Slovak | ||||||||
Country of Edition | Slovak Republic | ||||||||
systematics | 663/664 - Potravinárstvo | ||||||||
Keywords | potravinárstvo * Švajčiarsko | ||||||||
Annotation | Švajčiarsky potravinársky priemysel takmer výhradne poháňajú odvetvia, ktoré väčšinu surovinových zdrojov získavajú v zahraničí (napr. kakaové bôby, cukor, rastlinné oleje, škrob, káva) alebo používajú vstupy nepoľnohospodárskeho pôvodu z domácich zdrojov (napr. minerálnu vodu, mlieko). V období rokov 2001-2011 rástol obrat cukrovinkárskeho priemyslu v priemere o 10 % ročne. | ||||||||
Database | ARTICLES | ||||||||
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Numbers | 2014: 4 | ||||||||
|