Bezpečnosť potravín ako integrálna súčasť systémov manažérstva
Author info
Alica Lacková, Marta Karkalíková
Author
Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
Co-authors
Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
Source document
Current trends in commodity science : [proceedings] : selected aspects of organization, product and process management. Pp. 109-117. - Poznań : Faculty of commodity science, Poznań university of economics & business, 2017 / Górna Justyna ; Kaźmierczak Magdalena. ISBN 978-83-948206-2-6
Systémy manažérstva bezpečnosti potravín (HACCP, ISO 9001, ISO 22000). Potravinové škandály. Výsledky online dotazníkového prieskumu o bezpečnosti a kvalite potravín medzi slovenskými zákazníkmi z obdobia 01-02/2017.
Public work category
Scientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference)
Database
PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
References
(7) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
No. of Archival Copy
E17 00303-002, kópia plného textu
File name
Size
Typ prístupu
Plný text PDF
3.8 MB
z IP adresy SEK po prihlásení
openseadragon
This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about
how we use cookies.