1. Využitie metód hodnotenia podnikov v priestore v odvetví potravinárstvo
Title | Využitie metód hodnotenia podnikov v priestore v odvetví potravinárstvo | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Parallel title | Using Methods of Evaluation Business Areas in the Food Sector | ||||||||
Author | Lukáč Jozef EUBPHFKRP - Katedra finančného riadenia podniku PHF | ||||||||
Source document | Journal of Innovations and Applied Statistics : vedecký internetový časopis. Roč. 9, č. 2 (2019), s. 71-76 online. - Košice : Katedra hospodárskej informatiky a matematiky PHF EU, 2019. ISSN 1338-5224 | ||||||||
Document kind | schedule of articles from periodics | ||||||||
Language | Slovak | ||||||||
Country of Edition | Slovak Republic | ||||||||
Keywords | potravinárstvo * konkurencieschopnosť * metódy * výkonnosť | ||||||||
Annotation | Metódy hodnotenia firiem, konkurencieschopnosť výrobkov výberom vhodného súboru ukazovateľov konkurencieschopnosti. Určenie pozície potravinárskeho podniku v porovnaní s ostatnými podnikmi v rovnakom regióne v tom istom regióne na základe finančných ukazovateľov. ABC, s. r. o. založená v roku 1995. | ||||||||
Public work category | Scientific titles in home not carented magazines and other year-books | ||||||||
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
No. of Archival Copy | E19 01059-009, kópia plného textu | ||||||||
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Numbers | 2019: 2 | ||||||||
|