1. STN EN ISO 22000
SYS | 0280259 | |
---|---|---|
LBL | 00000nam--22^^^^^---450- | |
005 | 20240416113824.4 | |
100 | $a 20211214d2019łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a STN EN ISO 22000 $d Food safety management systems. Requirements for any organization in the food chain (ISO 22000: 2018) $e systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca (ISO 22000: 2018) $f spracovateľ: Jozef Kerekréty |
210 | $a Bratislava $c Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky $d 2019 | |
215 | $a 44 s. | |
300 | $a Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22000: 2018, a nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 22000 z mája 2019, ktorá od 1.5.2019 nahradila STN EN ISO 22000 z februára 2006 v celom rozsahu. | |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004270 $a podnik |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003913 $a ochrana zdravia |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005411 $a riadenie kvality |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006210 $a systémy riadenia |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002048 $a Európska únia |
675 | $a 006 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000009 $x Normalizácia. Normy | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0008758 $a Kerekréty $b Jozef $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20211214 $g AACR2 |