1. Do kategórie prenikajú rastlinné alternatívy
Title | Do kategórie prenikajú rastlinné alternatívy | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Source document | Instore : [Slovakia]. Roč. 21, č. 3 (2023), s. 40-41. - Bratislava : Events & Publishing, 2023. ISSN 1336-2348 | ||||||||
Document kind | schedule of articles from periodics | ||||||||
Language | Slovak | ||||||||
Country of Edition | Slovak Republic | ||||||||
Keywords | výrobky rastlinné * štýl životný * konzervovanie potravín * dopyt spotrebiteľský | ||||||||
Annotation | Typickými predstaviteľmi konzervovaných a sterilizovaných potravín sú kompóty, sterilizovaná zelenina, zeleninové pretlaky alebo džemy, ktoré domácnosti nakúpili domácnosti raz za dva týždne, pričom najčastejšie z nich kupujúci nakúpili sterilizovanú zeleninu. Vyplýva to z údajov agentúry GfK. Aj do tejto kategórie však postupne prenikajú tzv. rastlinné alternatívy (plant-based) živočíšnych produktov. | ||||||||
Database | ARTICLES | ||||||||
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Numbers | 2023: 3 | ||||||||
|