1. The Formation of a Mechanism to Improve the Competitiveness of the Sugar Industry in the Republic of Kazakhstan
| Title | The Formation of a Mechanism to Improve the Competitiveness of the Sugar Industry in the Republic of Kazakhstan | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Translation | Vytvorenie mechanizmu na zlepšenie konkurencieschopnosti cukrovarníckeho priemyslu v Kazašskej republike | ||||||||
| Author info | Akzhan Yeginbayeva, Katarína Petrovčiková | ||||||||
| Author | Yeginbayeva Akzhan | ||||||||
| Co-authors | Karipova Ainur | ||||||||
| Petrovčiková Katarína EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF | |||||||||
| Issayeva Bibigul | |||||||||
| Source document | Scientific Horizons. Vol. 27, no. 1 (2024), pp. 162-171. - Zhytomyr : Polissia National University. ISSN 2709-8877 | ||||||||
| Note | Registrovaný: Scopus | ||||||||
| Document kind | schedule of articles from periodics | ||||||||
| Language | English | ||||||||
| Country of Edition | Ukraine | ||||||||
| Keywords | poľnohospodárstvo * cukrovarníctvo * Kazachstan * analýza dát | ||||||||
| Annotation | Cieľom výskumu je vytvoriť metódy na zvýšenie úrovne konkurencieschopnosti produktov cukrovarníckeho priemyslu. Štúdia sa uskutočnila v rámci Kazašskej republiky, berúc do úvahy vlastnosti, ktoré charakterizujú rozvoj priemyslu v krajine. Za hlavnú metódu štúdie možno považovať modelovanie. Okrem toho stojí za zmienku analýza, historická metóda, indukcia a iné. | ||||||||
| Public work category | ADM | ||||||||
| Registered in | SCOPUS | ||||||||
| Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
| No. of Archival Copy | E24 00215-001, online | ||||||||
| |||||||||