1. The Formation of a Mechanism to Improve the Competitiveness of the Sugar Industry in the Republic of Kazakhstan
Title | The Formation of a Mechanism to Improve the Competitiveness of the Sugar Industry in the Republic of Kazakhstan | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Translation | Vytvorenie mechanizmu na zlepšenie konkurencieschopnosti cukrovarníckeho priemyslu v Kazašskej republike | ||||||||
Author info | Akzhan Yeginbayeva, Katarína Petrovčiková | ||||||||
Author | Yeginbayeva Akzhan | ||||||||
Co-authors | Karipova Ainur | ||||||||
Petrovčiková Katarína EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF | |||||||||
Issayeva Bibigul | |||||||||
Source document | Scientific Horizons. Vol. 27, no. 1 (2024), pp. 162-171. - Zhytomyr : Polissia National University. ISSN 2709-8877 | ||||||||
Note | Registrovaný: Scopus | ||||||||
Document kind | schedule of articles from periodics | ||||||||
Language | English | ||||||||
Country of Edition | Ukraine | ||||||||
Keywords | poľnohospodárstvo * cukrovarníctvo * Kazachstan * analýza dát | ||||||||
Annotation | Cieľom výskumu je vytvoriť metódy na zvýšenie úrovne konkurencieschopnosti produktov cukrovarníckeho priemyslu. Štúdia sa uskutočnila v rámci Kazašskej republiky, berúc do úvahy vlastnosti, ktoré charakterizujú rozvoj priemyslu v krajine. Za hlavnú metódu štúdie možno považovať modelovanie. Okrem toho stojí za zmienku analýza, historická metóda, indukcia a iné. | ||||||||
Public work category | ADM | ||||||||
Registered in | SCOPUS | ||||||||
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
No. of Archival Copy | E24 00215-001, online | ||||||||
|