1. Možnosti redukcie potravinového odpadu v priemysle
| SYS | 0310841 | |
|---|---|---|
| LBL | 00000naa--22^^^^^---450- | |
| 005 | 20250619090640.9 | |
| 100 | $a 20250619a2025łłłłm--y0sloc0103----ba | |
| 101 | 0- | $a slo $d slo |
| 102 | $a SK | |
| 200 | 1- | $a Možnosti redukcie potravinového odpadu v priemysle $f Ivan Masár |
| 330 | $a Potravinový odpad vzniká vo všetkých hospodárskych odvetviach, pričom potravinársky priemysel nie je výnimkou. Pri spracovaní poľnohospodárskych produktov rastlinného a živočíšneho pôvodu na finálne potravinárske výrobky sa tiež tvorí odpad. U spracovateľov poľnohospodárskych surovín a výrobcov potravín môže vzniknúť v každej fáze dodávateľského a výrobného reťazca. V závislosti od odvetvia potravinárskeho priemyslu a používaných výrobných postupov predstavuje podiel potravinového odpadu 1 až 10 %. | |
| 463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0310827 $1 011 $a 1335-7808 $1 200 1 $a Odpady $e minimalizácia, zhodnocovanie a zneškodňovanie $e odborný dvojmesačník $v Roč. 25, č. 5-6 (2025), s. 9-13 $1 210 $a Bratislava $c Wolters Kluwer SR $d 2025 |
| 610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003940 $a odpad |
| 610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003942 $a odpad komunálny |
| 610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003943 $a odpad výrobný |
| 610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003941 $a odpadky |
| 610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny |
| 610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004890 $a priemysel |
| 610 | 1- | $9 eu_un_auth*0041174 $a priemysel potravinársky |
| 700 | -1 | $3 eu_un_auth*0010195 $a Masár $b Ivan $4 070 |
| 801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20250619 $g AACR2 |
| T85 | $x existuji fulltexy |