1. Kvalita a ceny rozhodujú o rozšírení trhu uzavretých systémov spoločného stravovania
SYS | r027190 | |
---|---|---|
LBL | 01704naa^^2200337^^^450 | |
005 | 20230602073937.4 | |
100 | $a 19971217a19rr m y0sloc0103 ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Kvalita a ceny rozhodujú o rozšírení trhu uzavretých systémov spoločného stravovania $f Vincent Sniščák |
330 | $a Výskum v oblasti systémov spoločného stravovania. Zameranie výskumu na hodnotenie kvalitatívnej úrovne systémov spoločného stravovania (školský a závodný). Negatívne črty ich terajšieho stavu. Možný prínos zahraničných firiem na jeho zlepšenie. Úroveň spoločného stravovania z aspektu napĺňania výživových potrieb zákazníkov. Hodnotenie kvalifikačnej úrovne pracovníkov. Výsledky výskumu. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*s121425 $1 200 1 $a Výživa a zdravie $e časopis pre výživu $v Roč. 42, č. 2 (1997), s. 31-33 $1 210 $a Bratislava $c Slovenská spoločnosť pre výživu $d 1997 |
610 | 1- | $a výskum $9 eu_un_auth*h0007184 |
610 | 1- | $a stravovanie spoločné $9 eu_un_auth*h0006040 |
610 | 1- | $a stravovanie školské $9 eu_un_auth*h0006041 |
610 | 1- | $a stravovanie zamestnancov $9 eu_un_auth*0072304 |
610 | 1- | $a kvalifikácia $9 eu_un_auth*h0003006 |
610 | 1- | $a pracovníci prevádzkoví $9 eu_un_auth*h0004648 |
610 | 1- | $a pracovníci riadiaci $9 eu_un_auth*h0004649 |
675 | $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*p0048764 $a Sniščák $b Vincent $p EUBOBFKSC $4 070 $T Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 19971217 $g AACR2 |