1. Cukrovarníctvo v súčasných podmienkach
Title | Cukrovarníctvo v súčasných podmienkach |
---|---|
Author info | Martina Špilová |
Author | Špilová Martina EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM |
Source document | Podnikanie a konkurencieschopnosť firiem 2010 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie organizovanej v rámci podujatí k 70. výročiu založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave : 20.5.2010 Bratislava. S. 452-455. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. ISBN 978-80-225-2978-5 |
Note | Registrovaný: Web of Science |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 663/664 - Potravinárstvo |
Keywords | cukrovarníctvo * cukrovary * Slovensko * legislatíva * Európska únia |
Annotation | Agrárna a potravinová politika EÚ. Princípy vytvorenia cukorného poriadku. Legislatíva upravujúca trhový poriadok pre cukor. V minulosti bolo na Slovensku vyše 60 fungujúcich cukrovarov, ktoré boli zrušené na základe reforiem s cukrom. Dnes fungujú u nás už len dva závody a to v Seredi a v Trenčianskej Teplej. Oba patria pod veľké nadnárodné koncerny. |
Public work category | Reports at home scientific conferences |
Registered in | WOS |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
References | (1) - BOOKS |
No. of Archival Copy | E10 00739-008, originál dokumentu |