1. Výhody systémov manažérstva bezpečnosti potravín pre podnikateľské subjekty
Title | Výhody systémov manažérstva bezpečnosti potravín pre podnikateľské subjekty |
---|---|
Parallel title | Advantages of food safety management systems for enterprises |
Author info | Natália Kováčová |
Author | Kováčová Natália EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Source document | Aktuálne výzvy teórie a praxe pre obchod, marketing, služby, cestovný ruch a medzinárodné podnikanie : zborník vedeckých statí vydaný pri príležitosti 70. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave. S. 311-316. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. ISBN 978-80-225-3032-3 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Keywords | bezpečnosť potravinová * systém riadenia kvality * normy * normy ISO |
Annotation | V súčasnom období globalizácie môžeme sledovať zvýšený záujem zo strany podnikateľskej sféry a štátu o zabezpečovanie kvality, bezpečnosti potravín a ochrany spotrebiteľa. Príspevok pojednáva o výhodách systémov manažérstva bezpečnosti potravín podľa vybraných noriem, prostredníctvom ktorých môžu podnikateľské subjekty zvyšovať svoju konkurencieschopnosť a získať stabilnú pozíciu na trhu. |
Public work category | Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E10 01434-064, originál dokumentu |