1. Porovnanie vlastností rôznych štartovacích kultúr a výroby tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov so štartovacou kultúrou a bez štartovacej kultúry
Title | Porovnanie vlastností rôznych štartovacích kultúr a výroby tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov so štartovacou kultúrou a bez štartovacej kultúry |
---|---|
Author info | M. Filová, Alica Lacková |
Author | Filová M. |
Co-authors | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Source document | Aplikácia štartovacích kultúr pri výrobe tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov : zborník prednášok z konferencie : Bratislava, jún 1988. S. 39-48. - Bratislava : Pobočka ČSVTS pri Mäsovom priemysle, 1988 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
Public work category | Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E00 01382-001, kópia plného textu |