1. Systémy manažérstva bezpečnosti potravín v zariadeniach spoločného stravovania
Title | Systémy manažérstva bezpečnosti potravín v zariadeniach spoločného stravovania |
---|---|
Author info | Marta Karkalíková |
Author | Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Source document | Bezpečnosť produktov a ochrana spotrebiteľa : zborník vedeckých statí : Products Safety Congress. S. 41-49. - Košice : Euroedu, s. r. o., 2011. ISBN 978-80-969219-6-6 |
Note | KEGA 006EU-4/2011 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami |
Keywords | potraviny * požiadavky na výrobky * zariadenia stravovacie * bezpečnosť potravinová * kontrola kvality * systém riadenia kvality |
Annotation | Aplikácia systému HACCP ako nástroja na zabezpečenie optimalizácie výroby potravín, nápojov a minimalizovanie zdravotných rizík v zariadeniach spoločného stravovania. Potravinová bezpečnosť Európskej únie a manažérstvo kvality. |
Public work category | Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
References | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E11 01719-005, originál dokumentu |