1. Nezvyčajné reštaurácie
Title | Nezvyčajné reštaurácie |
---|---|
Author info | Zlatica Kramárová |
Author | Kramárová Zlatica |
Source document | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 1-2 (2012), s. 64-69. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Keywords | reštaurácie * gastronómia * služby * kreativita |
Annotation | Dobré jedlo tvorí základ úspechu reštaurácie. Druhú polovicu tvorí zážitok. Odlíšiť sa, upútať, prekvapiť je hlavný zámer nezvyčajných reštaurácií. Tematické reštaurácie sa stávajú turistickou atrakciou. K takýmto patria: reštaurácia hotela Grotta Palazzese vykrojená do vápencového brala, podmorská reštraurácia v Conrad Hotel Maledivy a ďalšie. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2012: 1-12 |