1. Consumers' perceptions of food risk management quality: Chinese and Korean evaluations
Title | Consumers' perceptions of food risk management quality: Chinese and Korean evaluations | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Author info | Renee B. Kim | ||||||||
Author | Kim Renee B. | ||||||||
Source document | Agricultural economics. Vol. 58, no. 1 (2012), pp. 11-20. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2012. ISSN 0139-570X | ||||||||
Document kind | schedule of articles from periodics | ||||||||
Language | English | ||||||||
Country of Edition | Czech Republic | ||||||||
systematics | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie | ||||||||
Keywords | riziko * potraviny * bezpečnosť potravinová * risk management * štúdie * Čína * Kórea | ||||||||
Annotation | Rozdielne vnímanie potravinového rizika spotrebiteľmi a odborníkmi. Význam efektívneho potravinového risk manažmentu. Porovnávacia štúdia prevedená v Číne a Kórei. Metóda, analýza dát, výsledky a diskusia. | ||||||||
Database | ARTICLES | ||||||||
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Numbers | 2012: 1-6 | ||||||||
|