1. Gastronomie, un des composants dominants de la culture nationale
Title | Gastronomie, un des composants dominants de la culture nationale |
---|---|
Parallel title | Gastronómia, jedna z dominantných zložiek národnej kultúry |
Author info | Štefan Povchanič |
Author | Povchanič Štefan EUBFAJKRS - Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ |
Source document | Ianua ad linguas hominesque reserata V : actes des publications scientifiques internationales. S. 142-146. - Noailles : Association Amitié Franco-Slovaque, 2014 / Lemay Jamborová Diana ; Benčič Stanislav. ISBN 978-2-9536153-4-0 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | French |
Country of Edition | France |
systematics | 316.7 - Civilizácia. Spôsob života. Sociálna komunikácia. Ideológia |
Keywords | komunikácia interkultúrna * gastronómia * kultúra * Francúzsko * Slovensko |
Annotation | Miesto gastronómie v živote Francúzov. Rozdiely v stravovaní Francúzov a Slovákov. Dodržiavanie rozdielov v stravovacích zvyklostiach aj v rámci interkultúrnej komunikácie. |
Public work category | Scientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference) |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E14 00527-001, kópia plného textu |