Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
Co-authors
Čukanová Miroslava EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
Source document
MERKÚR 2015 : the proceedings of the international scientific conference for PhD. students and young scientists : Virt, December 3 - 4, 2015. S. 246-257 CD-ROM. - Bratislava : Publisher EKONÓM, 2015 / Drábik Peter ; Krnáčová Paulína ; Pajtinková - Bartáková Gabriela ; Karlíček Miroslav ; MERKÚR 2015 International scientific conference for PhD. students and young scientists. ISBN 978-80-225-4179-4
Príspevok predstavuje úvod do problematiky funkčných potravín. Snahou je zodpovedať nasledovné otázky: „Čo sú to funkčné potraviny? Vieme, čo konzumujeme? Je konzumácia čokolády – ako jednej z funkčných potravín - vôbec zdravá?“ Prvá časť príspevku ponúka odpovede na tieto otázky z teoretického hľadiska. V druhej časti autorky analyzujú výsledky anonymného dotazníkového dopytovania na vzorke 115 respondentov. Prieskum trhu formou dotazníka bol zameraný na znalosti respondentov o funkčných potravinách, a to najmä čokolády. Hodnotené sú aj spotrebné návyky respondentov pri nákupe čokolády a čokoládových výrobkov.
Public work category
Reports at home scientific conferences
Database
PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
References
(1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
No. of Archival Copy
E16 00002-017, originál dokumentu
File name
Size
Typ prístupu
Archív publikačnej činnosti
930.1 KB
z IP adresy SEK po prihlásení
This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about
how we use cookies.