1. Vojto Artz prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov
Title | Vojto Artz prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov |
---|---|
Author info | Lea Lisá, Vojto Artz |
Author | Lisá Lea (Interwiewer) |
Co-authors | Artz Vojto (Interviewee) |
Source document | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 12, č. jar (2018), s. 70-71. - Žilina : Direct press, 2018. ISSN 1337-0545 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
Keywords | gastronómia * reštaurácie * zamestnanci * kvalifikácia * vzdelávanie duálne * školy stredné odborné * organizácie |
Annotation | Rozhovor s prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov o problémoch slovenskej gastronómie, nedostatku kvalifikovaných kuchárov, cukrárov, o nepostačujúcom vybavení kuchýň, o gastronomickej kultúre Slovenska, o odbornom vzdelávaní, o význame duálneho vzdelávania mladých, o motivácii pracovníkov a o plánoch na poste prezidenta SZKC. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Bunches | 2018: jar-jeseň |