1. Reporting on CSR and Ethical and Sustainable Management in Food Industry in Slovakia As an EU Member
Title | Reporting on CSR and Ethical and Sustainable Management in Food Industry in Slovakia As an EU Member : Chapter 13 |
---|---|
Translation | Podávanie správ o CSR a etickom a udržateľnom riadení v potravinárskom priemysle na Slovensku ako člena EÚ : Kapitola 13 |
Author info | Renata Paksiova, Kornélia Lovciová |
Author | Pakšiová Renáta EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI |
Co-authors | Lovciová Kornélia EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI |
Source document | Ethical and Sustainable Supply Chain Management in a Global Context. Pp. 199-219 [2,26 AH]. - Hershey : IGI Global, 2019 / Akkucuk Ulas. ISBN 9781522589716 |
DOI | 10.4018/978-1-5225-8970-9.ch013 |
Note | APVV-16-0602 |
Document kind | rozpis článkov z kníh |
Language | English |
Country of Edition | United States of America |
Keywords | potravinárstvo * reporting * správy výročné * audit * etika * zodpovednosť podniku spoločenská * Slovensko * analýza kvalitatívna * analýza kvantitatívna |
Annotation | Potravinársky priemysel v SR, plán a ciele rozvoja v období 2014-2020. Teoretická analýza požiadaviek na vykazovania nefinančných informácií v potravinárstve. Analýza výročných podnikových správ v štruktúre SK NACE za rok 2017 v kontexte etiky a spoločenskej zodpovednosti podniku. Účtovné jednotky s povinnosťou zostavovať výročnú správu. Obsah výročnej správy. Jednotky vykazujúce nefinančné informácie. Overenie výročnej správy audítorom. |
Public work category | Chapters in scientific monography issued in foreign editorship |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
References | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E19 00217-002, kópia plného textu |