1. Kulinársky cestovný ruch: prípadová štúdia Dolného Sliezska
SYS | 0256217 | |
---|---|---|
LBL | 00000naa--22^^^^^---450- | |
005 | 20221104111217.7 | |
100 | $a 20190619a2019łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo $d eng |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Kulinársky cestovný ruch: prípadová štúdia Dolného Sliezska $f Andrzej Rapacz |
330 | $a Pojem kulinársky cestovný ruch. Jeho podstata a možnosti jeho rozvoja v Poľsku. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0256208 $1 011 $a 0139-8660 $1 200 1 $a Ekonomická revue cestovného ruchu $e vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela $d Economic review of tourism $v Roč. 52, č. 1 (2019), s. 4-13 $1 210 $a Banská Bystrica $c Ekonomická fakulta UMB $d 2019 |
541 | 1- | $a Culinary Tourism: Case of Lower Silesia |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005574 $a ruch cestovný |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006040 $a stravovanie spoločné |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007244 $a výživa |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002980 $a kultúra |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0002241 $a zvyklosti kultúrne |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005557 $a rozvoj regionálny |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004490 $a Poľsko |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*p0024590 $a Rapacz $b Andrzej $4 070 |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*0075167 $a Gryzsel $b Piotr $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20190619 $g AACR2 |