1. Logistika čerstvých potravín
Title | Logistika čerstvých potravín |
---|---|
Parallel title | Fresh Food Logistics |
Author info | Jozef Gajdoš |
Author | Gajdoš Jozef EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF |
Source document | Nové trendy v manažmente a marketingu - Ekonomicko - manažérske aspekty súčasného podnikania : recenzovaný zborník abstraktov z vedeckého workshopu. S. 12. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020 / Kršák Branislav ; Mesároš Peter ; Nové trendy v manažmente a marketingu - Ekonomicko-manažérske aspekty súčasného podnikania vedecký workshop. ISBN 978-80-225-4707-9 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
Keywords | potraviny * logistika * reťazce logistické * kontrola kvality |
Annotation | Logistiku potravín pre maloobchodné reťazce obvykle realizujú logistické spoločnosti. V prípade, že sa na potravinársky tovar pozrieme z hľadiska doby trvanlivosti, tak najväčšia pozornosť je venovaná čerstvým potravinám. Prioritným segmentom v logistike potravín je teda tovar s regulovanou teplotou. |
Public work category | Abstractions of scientific titles in year-books from home conferences |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E20 00341-006, kópia plného textu |