1. Udržateľnosť v gastronómii
Title | Udržateľnosť v gastronómii |
---|---|
Parallel title | The Sustainability in Catering |
Author info | Roman Staňo |
Author | Staňo Roman EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
Source document | Vedecké state Obchodnej fakulty 2012 : [zborník]. S. 663-667. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2012. ISBN 978-80-225-3452-9 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Keywords | gastronómia * stravovanie spoločné * zariadenia stravovacie * príprava jedál * stolovanie * potraviny * suroviny * kvalita |
Annotation | Faktory ovplyvňujúce udržateľnosť gastronómie vo vzťahu k životnému prostrediu. Využívanie zdrojov a surovín pre jedlá a nápoje až po finálnu realizáciu produktov gastronómie. |
Public work category | Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E12 00820-027, originál dokumentu |