1. Špecifický charakter inovácií v potravinárskom priemysle
Title | Špecifický charakter inovácií v potravinárskom priemysle |
---|---|
Parallel title | Specific character of innovation in the food industry |
Author info | Alica Lacková |
Author | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Source document | Inovácie v podnikateľskom prostredí II 2016 : zborník vedeckých statí. S. 63-67 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Donovalová Alena ; Leščáková Martina ; Gondárová Jana. ISBN 978-80-225-4299-9 |
Note | VEGA 1/0670/16 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 663/664 - Potravinárstvo |
Keywords | priemysel potravinársky * potravinárstvo * inovácia * stratégia inovačná * investície * politika priemyselná * výroba priemyselná |
Annotation | Súčasný potravinársky priemysel v ekonomike Slovenska. Spracovanie poľnohospodárskych produktov a investície do modernizácie, inovácií a ekologizácie výroby. Význam inovácií v potravinárskom priemysle na Slovensku a charakterizovanie jeho špecifík. |
Public work category | Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E16 01548-009, originál dokumentu |