1. Baking Quality Prediction of Spelt Wheat Based on Rheological and Mixolab Parameters
Title | Baking Quality Prediction of Spelt Wheat Based on Rheological and Mixolab Parameters | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Translation | Predikcia pekárenskej kvality pšenice špaldovej založená na reologických a mixolab parametroch | ||||||||
Author info | Magdaléna Lacko Bartošová, Petr Konvalina, Lucia Lacko-Bartošová | ||||||||
Author | Lacko-Bartošová Magdaléna | ||||||||
Co-authors | Konvalina Petr | ||||||||
Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená | |||||||||
Source document | Acta Alimentaria : An International Journal of Food Science. Roč. 48, č. 2 (2019), s. 213-220 online. - Budapest : Akadémiai Kiadó. ISSN 1588-2535 | ||||||||
DOI | 10.1556/066.2019.0002 | ||||||||
Note | ITMS 26220220115 "Podpora inovácie technológií špeciálnych výrobkov a biopotravín pre zdravú výživu ľudí". - Registrovaný: Scopus | ||||||||
Document kind | schedule of articles from periodics | ||||||||
Language | English | ||||||||
Country of Edition | Hungary | ||||||||
Keywords | pšenica * múka * kvalita * kvalita potravín * pekárenstvo | ||||||||
Annotation | Testovanie potenciálu Mixolabu II v predikcii kvality pečenia. Významné pozitívne a negatívne korelácie medzi Farinografom, Mixolabom a priamymi ukazovateľmi kvality pečenia. Silná korelácia medzi Farinographom DS a C2 preukázala vhodnosť Mixolabu II na predpovedanie kvality pekárskeho chleba. | ||||||||
Public work category | Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books | ||||||||
Registered in | WOS | ||||||||
Registered in | SCOPUS | ||||||||
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
No. of Archival Copy | E19 01006-001, online | ||||||||
|