1. Ako budovať F & B zázemie
Title | Ako budovať F & B zázemie |
---|---|
Author info | Iveta Pupišová |
Author | Pupišová Iveta |
Source document | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 14, č. zima (2020), s. 34-35. - Žilina : Direct press, 2020. ISSN 1337-0545 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
Keywords | gastronómia * manažéri * obsluha * klienti |
Annotation | F & B zázemie v podniku. Postavenie F & B manažéra v gastroprevádzke. Jasné pravidlá ako základ oddelenia F & B. Koncept, legislatíva a predpisy. Kuchári verzus obsluha. Dodávatelia a klienti. Sťažnosti klientov. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Bunches | 2020: jar-zima |