1. Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study
Title | Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Translation | Inovácia produktov v hotelovej reštaurácii: prípadová štúdia zákazníckeho výskumu | ||||||||
Author info | Pavlína Pellešová, Klára Václavínková, Patrik Kajzar, Miroslava Kostková | ||||||||
Author | Pellešová Pavlína | ||||||||
Co-authors | Václavínková Klára | ||||||||
Kajzar Patrik | |||||||||
Kostková Miroslava | |||||||||
Source document | Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave : cestovný ruch - všeobecná ekonomika - obchod - služby - podnikanie - regionálny rozvoj. Roč. 16, č. 1 (2024), s. 75-85. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2024. ISSN 2453-9988 | ||||||||
Document kind | schedule of articles from periodics | ||||||||
Language | English | ||||||||
Country of Edition | Slovak Republic | ||||||||
Keywords | reštaurácie * hotelierstvo * inovácia * gastronómia * zákazníci | ||||||||
Annotation | Cieľom tohto príspevku je prezentovať prípadovú štúdiu hotelovej reštaurácie zameranú na inováciu produktov. Metódy použité v prípadovej štúdii sú dotazníkový prieskum, pozorovanie a firemná analýza. Hlavným výstupom sú odporúčania na inovácie v jedálnom lístku reštaurácie. | ||||||||
Database | ARTICLES | ||||||||
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Numbers | 2024: 1 | ||||||||
|