1. Koncepcia výkonu potravinového dozoru pri potravinách živočíšneho pôvodu
Title | Koncepcia výkonu potravinového dozoru pri potravinách živočíšneho pôvodu |
---|---|
Author info | J. Sokol, E. Čepanová |
Author | Sokol J. |
Co-authors | Čepanová E. |
Source document | Výživa a zdravie. Roč. 40, č. 9 (1995), s. 185-187 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 663/664 - Potravinárstvo |
Keywords | kontrola * dozor štátny * potraviny * Slovensko * výrobky živočíšne * zákony * koncepcie |
Annotation | Termín úradný dozor nad potravinami podľa publikácie FAO. Tri základné charakteristiky infraštruktúry národnej stratégie kontroly potravín: zákon o potravinách a vykonávacie predpisy, výkonná inšpekcia pri dozore nad potravinami a potravinárske laboratóriá a technická podpora. Pretrvávanie protichodných stanovísk o rozsahu kompetencií a systéme dozoru a kontroly orgánmi štátnej správy v SR. Príprava zákona o potravinách. Rozsah výkonu veterinárneho dozoru, pôsobnosť orgánov potravinového dozoru. |
Database | ARTICLES |