Search results

Records found: 11  
Your query: Series = "Edícia potravinárskej literatúry"
  1. KOCKOVÁ-KRATOCHVÍLOVÁ, Anna. Taxonómia kvasiniek a kvasinkovitých mikroorganizmov. 1. vyd. Bratislava : Alfa, 1990. 699 s. Edícia potravinárskej literatúry. [Copy count : 1, currently available 1, at library only 0]
    book

    book

  2. NEUMANN, Ralph - MOLNÁR, Pal - ARNOLD, Sigrid. Senzorické skúmanie potravín. [Z nem. prel.] Vincent Karovič. 1. vyd. Bratislava : Alfa, 1990. 352 s. Edícia potravinárskej literatúry. [Copy count : 1, currently available 1, at library only 0]
    book

    book

  3. DRDÁK, Milan. Technológia rastlinných neúdržných potravín. 1. vyd. Bratislava : Alfa, 1989. 301 s. Edícia potravinárskej literatúry. [Copy count : 1, currently available 1, at library only 0]
    book

    book

  4. Otázky a odpovede z biológie životného prostredia. 1. vyd. Bratislava : Alfa, 1989. 396 s. Edícia potravinárskej literatúry. [Copy count : 2, currently available 1, at library only 1]
    book

    book

  5. KRKOŠKOVÁ, Bernadetta. Potraviny súčasnosti. 1. vyd. Bratislava : Alfa, 1989. 184 s. Edícia potravinárskej literatúry. [Copy count : 1, currently available 1, at library only 0]
    book

    book

  6. LIFKOVÁ, Zdenka. Zmrazovanie potravín v mrazničkách. 3. vyd. Bratislava : Alfa, 1988. 113 s. Edícia potravinárskej literatúry. [Copy count : 1, currently available 1, at library only 0]
    book

    book

  7. LIFKOVÁ, Zdenka. Zmrazovanie potravín v mrazničkách. 2. vyd. Bratislava : Alfa, 1987. 113 s. Edícia potravinárskej literatúry. [Copy count : 1, currently available 1, at library only 0]
    book

    book

  8. KAŠČÁK, Ján Silvester. Miešané osviežujúce nápoje. 2. vyd. Bratislava : Alfa, 1986. 222 s. Edícia potravinárskej literatúry. [Copy count : 2, currently available 2, at library only 0]
    book

    book

  9. LIFKOVÁ, Zdenka. Zmrazovanie potravín v mrazničkách. Bratislava : Alfa, 1985. 109 s. Edícia potravinárskej literatúry. [Copy count : 1, currently available 1, at library only 0]
    book

    book

  10. VACOVÁ, Terézia - KRKOŠKOVÁ, Bernadetta. Emulzie v potravinárstve. Bratislava : Alfa, 1984. 165 s. Edícia potravinárskej literatúry. [Copy count : 2, currently available 2, at library only 0]
    book

    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.