Search results

Records found: 11  
Your query: Keywords = "príprava jedál"
  1. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - BENŠOVÁ, Petra. Slovenské tradičné jedla ponúkané reštauráciami vo vybraných regiónoch Slovenska (Záhorie, Liptov a Šariš). In Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí. Medzinárodná vedecká konferencia. Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4300-2, s. 90-101 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article

  2. STAŇO, Roman. Udržateľnosť v gastronómii. In Vedecké state Obchodnej fakulty 2012 : [zborník]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2012. ISBN 978-80-225-3452-9, s. 663-667.
    article

    article

  3. ServSafe : coursebook. 3rd ed. Chicago : National Restaurant Association Educational Foundation, 2004. [530] s. ISBN 1-58280-114-2. [Copy count : 1, currently available 1, at library only 0]
    book

    book

  4. BRIGGS, Roy. Food purchasing and preparation. London : Cassell, 2000. 278 s. ISBN 0-304-33866-4. [Copy count : 1, currently available 0, at library only 1]
    book

    book

  5. LETO, M. J. - BODE, W. K. H. The Larder chef : food preparation and presentation. 3. ed., repr. London : Butterworth-Heinemann, 2000. 308 s. ISBN 0-7506-0943-5. [Copy count : 1, currently available 0, at library only 1]
    book

    book

  6. KINTON, Ronald - CESERANI, Victor - FOSKETT, David. The Theory of catering. 9. ed. London : Hodder & Stoughton, 1999. 548 s. ISBN 0340-72512-5. [Copy count : 1, currently available 0, at library only 1]
    book

    book

  7. DITTMER, Paul R. - GRIFFIN, Gerald G. Principles of food, beverage, and labor cost controls. 6. ed. New York : John Wiley and Sons, 1999. 577 s. ISBN 0-471-29325-3. [Copy count : 1, currently available 0, at library only 1]
    book

    book

  8. KRAJMEROVÁ, Eva. Bez korenín a pochutín oberáme potraviny o fantáziu. In Obchod : stratégie v obchode a distribúcii. ISSN 1335-2008, 1998, č. 12, s. 34-35.
    article

    article

  9. Koření - to není jenom sůl v polévce. In Moderní obchod : časopis pro úspěch v prodeji. ISSN 1210-4094, 1998, č. 12, s. 60-61.
    article

    article

  10. GEE, Gordon E. Calculations for hospitality and catering. 3. ed. London : Hodder & Stoughton, 1997. 90 s. ISBN 0-340-68345-7. [Copy count : 2, currently available 2, at library only 0]
    book

    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.