Search results
- HRUŠOVSKÁ, Dana et al. The Entrepreneurs' and Consumers' Perception of Sustainability in the Slovak Food Industry. In Journal of Eastern Europe Research in Business and Economics. - [Montgomery] : IBIMA Publishing. ISSN 2169-0367, 2020, vol. 2020, no. 17, pp. 1-12 online. KEGA 002EU-4/2019. 002EU-4/2019, KEGA, Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania.
- HRUŠOVSKÁ, Dana et al. Analysis of the Perception of Sustainability from the Perspective of Entrepreneurs and Consumers in the Food Industry in Slovakia. - Registrovaný: Web of Science. In IBIMA conference 2020. Education Excellence and Innovation Management : A 2025 Vision to Sustain Economic Development during Global Challenges. - Norristown : International Business Information Management Association, 2020. ISBN 978-0-9998551-4-1, pp. 2737-2748. KEGA 002EU-4/2019. 002EU-4/2019, KEGA, Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania.