Search results

Records found: 4  
Your query: Author Sysno = "^eu_un_auth 0055160^"
  1. PAZÚRIKOVÁ, Veronika. Tradičné a regionálne potraviny z pohľadu výrobcov a predajcov : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2016. 84 s.
    book

    book

  2. PAZÚRIKOVÁ, Veronika. Tradičné a regionálne potraviny z pohľadu spotrebiteľov v SR : bakalárska práca. Školiteľ: Malgorzata A. Jarossová. Bratislava, 2014. 66 s.
    book

    book

  3. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - PAZÚRIKOVÁ, Veronika. Tradičné a regionálne potraviny: znalosť ich označovania spotrebiteľmi. In Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2014. ISSN 1337-7493, 2014, roč. 7, č. 28, s. 520-536. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article

  4. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - PAZÚRIKOVÁ, Veronika. Traditional and Regional Foods from the Slovak Consumer's View. - Registrovaný: Web of Science. In Application of knowledge in process of business dynamization in Central Europe. International scientific conference. Application of knowledge in process of business dynamization in Central Europe : the proceedings of the 5th international scientific conference on trade, international business and tourism : 16. - 17. october 2014, Mojmírovce, Slovak Republic. - Bratislava : EKONÓM publishing, 2014. ISBN 978-80-225-3994-4, pp. 205-214 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.