Search results

Records found: 2  
Your query: Author Sysno = "^eu_un_auth 0078977^"
  1. HRUŠOVSKÁ, Dana et al. The Entrepreneurs' and Consumers' Perception of Sustainability in the Slovak Food Industry. In Journal of Eastern Europe Research in Business and Economics. - [Montgomery] : IBIMA Publishing. ISSN 2169-0367, 2020, vol. 2020, no. 17, pp. 1-12 online. KEGA 002EU-4/2019. 002EU-4/2019, KEGA, Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania.
    article

    article

  2. HRUŠOVSKÁ, Dana et al. Analysis of the Perception of Sustainability from the Perspective of Entrepreneurs and Consumers in the Food Industry in Slovakia. - Registrovaný: Web of Science. In IBIMA conference 2020. Education Excellence and Innovation Management : A 2025 Vision to Sustain Economic Development during Global Challenges. - Norristown : International Business Information Management Association, 2020. ISBN 978-0-9998551-4-1, pp. 2737-2748. KEGA 002EU-4/2019. 002EU-4/2019, KEGA, Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania.
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.