Search results
- HUBINSKÁ, Veronika. Cena kakaa astronomicky vystreľuje. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2024. ISSN 1335-2008, 2024, roč. 29, č. 2, s. 26-29.
- VĚŽNÍK, Antonín - JADLOVSKÝ, Filip. Vývoj českého cukrovarnictví. In Geografické informácie : časopis Katedry geografie a regionálneho rozvoja FPV UKF v Nitre. - Nitra : Fakulta prírodných vied Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre, 2021. ISSN 1337-9453, 2021, roč. 25, č. 2, s. 88-108.
- Všetko o cukre. In TaPmag : tovar a predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2016. ISSN 1805-0549, 5-6, č. 29, (2016.
- KOŠŤÁL, Daniel. O zmeny núdza nebude. In Obchod : maloobchod, veľkoobchod, distribúcia. - Bratislava : SANOMA MAGAZINES SLOVAKIA, 2008. ISSN 1335-2008, apríl 2008, roč. 13, č. 4, s. 10-11.
- GUBOVÁ, Mária - MATOŠKOVÁ, Dagmar. Zahraničný kapitál vo vybraných odboroch potravinárskeho priemyslu SR. In Ekonomika poľnohospodárstva. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2006. ISSN 1335-6186, 2006, roč. 6, č. 3, s. 31-41.
- BREZOVSKÝ, Jozef. Kto zaplatí reformu ? In Obchod : maloobchod, veľkoobchod, distribúcia. - Bratislava : SANOMA MAGAZINES SLOVAKIA, 2005. ISSN 1335-2008, august 2005, roč. 10, č. 8, s. 24.
- VRABEC, Norbert. Proti cukrovej reforme sú cukrovary i farmári. In Hospodárske noviny : denník o ekonomike a politike. - Bratislava : Ecopress, 2005. ISSN 1335-4701, 14. júla 2005, roč. 13, č. 135, s. 9.
- POLAKOVIČ, Ivan. Cukrovarníci plačú nad zárobkom. In Profit : ľudia - peniaze - podnikanie. - Bratislava : TREND HOLDING, s.r.o., 2004. ISSN 1335-4620, 28.6.2004, č. 25-26, s. 31.
- BOŽÍK, Marian - IZAKOVIČ, Tibor. Reform of the sugar sector and its impacts on the Slovak sugar market. In Agricultural economics : an international journal = mezinárodní vědecký časopis. - Prague : Institute of Agricultural and Food Information, 2004. ISSN 0139-570X, 2004, vol. 50, no. 11, s. 502-508. Available on Internet: <http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/58791.pdf>
- MATOŠKOVÁ, Dagmar - BLAHOVICS, Marianna. Analýza a predikcia konkurencieschopnosti slovenského cukrovarníckeho a mäsového priemyslu na základe metódy PAM. In Ekonomika poľnohospodárstva. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2004. ISSN 1335-6186, 2004, roč. 4, č. 3, s. 23-28.