Search results

Records found: 190  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^eu_un_auth h0007244 xcla^"
  1. KAPITÁN, Peter. Mliečne výrobky sa ustálili. In Tovar & Predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2024. ISSN 1805-0549, 3-4, č. 76, (2024.
    article

    article

  2. KAPITÁN, Peter. Free from testuje každý. In TaPmag : tovar & predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2023. ISSN 1805-0549, 1-2, č. 69, (2023.
    article

    article

  3. CEHLÁRIK, Ľuboš - ZACHAR, Štefan. Identifikácia internetových obchodov umožňujúcich nelegálny predaj neregistrovaných výživových doplnkov s obsahom zakázaných látok. In Forenzní vědy, právo, kriminalistika : Vědecké studie a analýzy: vědecký časopis. - Praha : Vysoká škola finanční a správní, 2023. ISSN 2533-4387, 2023, roč. 8, č. 2, s. 141-156.
    article

    article

  4. KAPITÁNOVÁ, Tatiana. Potraviny dostanú vysvedčenie. In TaPmag : tovar & predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2023. ISSN 1805-0549, 3-4, č. 70, (2023.
    article

    article

  5. MAJERNÍK, Štefan et al. Potravinová bezpečnosť v podmienkach pandémie a minimalizácia dopadov prostredníctvom cielenej výživy. In Verejná správa a regionálny rozvoj : ekonómia, manažment a marketing. - Bratislava : Vysoká škola ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave, 2023. ISSN 1337-2955, 2023, roč. 19, č. 1, s. 114-123.
    article

    article

  6. KAPITÁN, Peter. Free from nie je len móda. In TaPmag : tovar & predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2022. ISSN 1805-0549, 3-4, č. 64, (2022.
    article

    article

  7. DIMUNOVÁ, Lucia - GREŠŠ HALÁSZ, Beáta. Hodnotiace a posudzovacie nástroje stavu výživy v podmienkach domácej ošetrovateľskej starostlivosti. In Logos Polytechnikos. - Jihlava : Vysoká škola polytechnická, 2022. ISSN 2464-7551, 2022, roč. 13, č. 2, s. 70-81.
    article

    article

  8. ŠVAŇOVÁ, Martina. Stravovanie zamestnancov. In Personálny a mzdový poradca podnikateľa. - Žilina : Poradca podnikateľa, 2022. ISSN 1335-1508, 2022, roč. 27, č. 14-15, s. 113-124.
    article

    article

  9. KOLESÁROVÁ, Anna et al. Energetické a nutričné hodnotenie regionálnych pokrmov. In Journal of Tourism, Hospitality and Commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2021. ISSN 1804-3836, 2021, roč. 12, č. 2, s. 18-29.
    article

    article

  10. SAMIA, Naasar - TÓTH, Zsuzsanna Naárné - VASA, László. The Role of Food Aid and Livelihood Interventions in Mediating the Relationship between Household’s Resilience and Economic Empowerment. In Economic annals-XXI : Research Journal. - Kiev : Institute of Society Transformation, 2021. ISSN 1728-6239, 2021, vol. 194, no. 11-12, s. 151-163.
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.