Search results

Records found: 61  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^eu_un_auth p0029081 xknid^"
  1. TRAJDOVÁ, Petra. Porovnanie ceny a výživnej hodnoty biopotravín s konvenčnými potravinami : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2020. 82 s.
    book

    book

  2. BRINZOVÁ, Ivana. Inovácie v potravinárskom priemysle : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2020. 65 s.
    book

    book

  3. LABOŠOVÁ, Barbara. Nové potraviny a ich uvádzanie na jednotný európsky trh : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2020. 61 s.
    book

    book

  4. PALKOVIČOVÁ, Dominika. Prenikanie geneticky modifikovaných potravín na jednotný európsky trh : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2019. 61 s.
    book

    book

  5. DRUGDA, Viktor. Prínosy zo zavedenia systémov manažérstva kvality a bezpečnosti potravín vo vybranom podniku : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2019. 71 s.
    book

    book

  6. SUCHÁ, Alžbeta. Vyhodnotenie nákladov na kvalitu a bezpečnosť potravín vo vybranom podniku cestovného ruchu : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2019. 70 s.
    book

    book

  7. ČILLÍKOVÁ, Adriana. Význam bezpečnosti produktov pri spotrebiteľskom rozhodovaní : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2019. 70 s.
    book

    book

  8. ŽILINČÁROVÁ, Valentína. Využívanie biopotravín v zariadeniach spoločného stravovania : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2018. 62 s.
    book

    book

  9. LUKÁCSOVÁ, Laura. Vývoj spotreby slovenských potravinárskych výrobkov : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2017. 70 s.
    book

    book

  10. POMPOŠOVÁ, Lucia. Nové trendy v oblasti potravinárskych výrobkov : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2017. 63 s.
    book

    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.