Search results
- STARUCH, Ladislav - STRMISKA, František. Využitie štartovacích kultúr v mäsovom priemysle. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406, 2001, roč. 46, č. 1, s. 17-19.
- HORNIAK, Viliam. Zeleninou a ovocím proti starnutiu. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406, 2001, roč. 46, č. 1, s. 6-7.
- HORNIAK, Viliam. Zeleninou a ovocím proti starnutiu : minerálne látky a ostatné zložky. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406, 2001, roč. 46, č. 2, s. 41-42.
- GÖRNER, Fridrich. Kupujeme mlieko. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406, 2001, roč. 46, č. 2, s. 25-26.
- MAGÁL, Ján. Zdravá výživa z kvalitných BIO potravín. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406, 2001, roč. 46, č. 1, s. 3-4.
- KONCOŠ, Pavol. Rozvoj mliekarstva - súčasť našej stratégie. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406, 2001, roč. 46, č. 3, s. 51-53.
- ŠRAMKOVÁ, Katarína. Konzumácia mlieka u vysokoškolských študentov. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406, 2001, roč. 46, č. 4, s. 88-89.
- ŠIMONČIČ, Róbert. Mäso v našej výžive. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406, 2001, roč. 46, č. 3, s. 54-57.