Search results

Records found: 8  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^eu_un_cat 0007433 xcla^"
  1. STARUCH, Ladislav - STRMISKA, František. Využitie štartovacích kultúr v mäsovom priemysle. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406, 2001, roč. 46, č. 1, s. 17-19.
    article

    article

  2. HORNIAK, Viliam. Zeleninou a ovocím proti starnutiu. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406, 2001, roč. 46, č. 1, s. 6-7.
    article

    article

  3. HORNIAK, Viliam. Zeleninou a ovocím proti starnutiu : minerálne látky a ostatné zložky. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406, 2001, roč. 46, č. 2, s. 41-42.
    article

    article

  4. GÖRNER, Fridrich. Kupujeme mlieko. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406, 2001, roč. 46, č. 2, s. 25-26.
    article

    article

  5. MAGÁL, Ján. Zdravá výživa z kvalitných BIO potravín. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406, 2001, roč. 46, č. 1, s. 3-4.
    article

    article

  6. KONCOŠ, Pavol. Rozvoj mliekarstva - súčasť našej stratégie. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406, 2001, roč. 46, č. 3, s. 51-53.
    article

    article

  7. ŠRAMKOVÁ, Katarína. Konzumácia mlieka u vysokoškolských študentov. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406, 2001, roč. 46, č. 4, s. 88-89.
    article

    article

  8. ŠIMONČIČ, Róbert. Mäso v našej výžive. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406, 2001, roč. 46, č. 3, s. 54-57.
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.