Search results

Records found: 15  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^eu_un_cat 0213222 xpca^"
  1. KUPKOVIČ, Patrik. Teoretické prístupy k modelovaniu dovozu a vývozu. In Inovácie v podnikateľskom prostredí 2015 : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. ISBN 978-80-225-4224-1, s. 69-74 CD-ROM. I-15-105-00. I-15-105-00, IGP, Komparácia podnikateľského prostredia vybraných krajín z hľadiska inovačných aktivít.
    article

    article

  2. DARMO, Ľubomír. Môžeme považovať poskytovanie investičných stimulov za nástroj zvyšovania inovačnej aktivity? In Inovácie v podnikateľskom prostredí 2015 : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. ISBN 978-80-225-4224-1, s. 14-21 CD-ROM. I-15-105-00. I-15-105-00, IGP, Komparácia podnikateľského prostredia vybraných krajín z hľadiska inovačných aktivít.
    article

    article

  3. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - MINĎAŠOVÁ, Karina. Ochranné známky tykajúce sa biopotravín, zvýrazňujúce tradičný charakter potravín, ale aj slovenský pôvod výrobkov registrované obchodnými reťazcami pôsobiacimi na Slovensku. In Inovácie v podnikateľskom prostredí 2015 : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. ISBN 978-80-225-4224-1, s. 42-53 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article

  4. KARKALÍKOVÁ, Marta. Inovácie a ich význam v produktovej politike. In Inovácie v podnikateľskom prostredí 2015 : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. ISBN 978-80-225-4224-1, s. 54-57 CD-ROM. VEGA 1/0670/16.
    article

    article

  5. KOŠÚTOVÁ, Tatiana. Ochrana zemepisných označení a možnosti jej rozšírenia na vnútornom trhu. In Inovácie v podnikateľskom prostredí 2015 : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. ISBN 978-80-225-4224-1, s. 64-68 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article

  6. POTISKOVÁ, Ingrid. Návrh riešení pre minimalizáciu plytvania potravinami. In Inovácie v podnikateľskom prostredí 2015 : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. ISBN 978-80-225-4224-1, s. 86-91 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article

  7. BREZINA, Ivan, ml. Inovatívne metódy používané v logistike. In Inovácie v podnikateľskom prostredí 2015 : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. ISBN 978-80-225-4224-1, s. 4-8 CD-ROM. I-15-105-00. I-15-105-00, IGP, Komparácia podnikateľského prostredia vybraných krajín z hľadiska inovačných aktivít.
    article

    article

  8. DARMO, Ľubomír. Rastie s prílevom priamych zahraničných investícií inovačná schopnosť Slovenska? In Inovácie v podnikateľskom prostredí 2015 : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. ISBN 978-80-225-4224-1, s. 22-30 CD-ROM. I-15-105-00. I-15-105-00, IGP, Komparácia podnikateľského prostredia vybraných krajín z hľadiska inovačných aktivít.
    article

    article

  9. DUDEKOVÁ, Alena. Inovačná výkonnosť Slovenskej republiky v porovnaní s Českou republikou. In Inovácie v podnikateľskom prostredí 2015 : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. ISBN 978-80-225-4224-1, s. 31-36 CD-ROM. I-15-105-00. I-15-105-00, IGP, Komparácia podnikateľského prostredia vybraných krajín z hľadiska inovačných aktivít.
    article

    article

  10. MLÁKAY, Jozef. Dizajn a inovácia produktov. In Inovácie v podnikateľskom prostredí 2015 : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. ISBN 978-80-225-4224-1, s. 81-85 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.