Search results

Records found: 6  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^eu_un_cat 0250865 xcla^"
  1. GÚČIK, Marián - ORELOVÁ, Andrea. Hrubý domáci produkt cestovného ruchu v Slovenskej republike. In Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2018. ISSN 0139-8660, 2018, roč. 51, č. 3, s. 144-153.
    article

    article

  2. RYGLOVÁ, Kateřina - PERUTHOVÁ, Astrida. Hodnocení kvality venkovských destinací v České republice návštěvníky. In Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2018. ISSN 0139-8660, 2018, roč. 51, č. 3, s. 154-158.
    article

    article

  3. MARÁKOVÁ, Vanda. Konkurencieschopnosť Slovenska ako cieľového miesta na medzinárodnom trhu cestovného ruchu. In Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2018. ISSN 0139-8660, 2018, roč. 51, č. 3, s. 132-143.
    article

    article

  4. GAJDOŠÍK, Tomáš - ÜRGEOVÁ, Nikola. Ekonomika spoločného využívania a jej vplyv na odvetvie hotelierstva. In Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2018. ISSN 0139-8660, 2018, roč. 51, č. 3, s. 159-169.
    article

    article

  5. PELLEŠOVÁ, Pavlína - VACHA, Jakub. Gastronomické trendy súčasnosti v Moravsko-sliezskom kraji. In Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2018. ISSN 0139-8660, 2018, roč. 51, č. 3, s. 170-180.
    article

    article

  6. GÚČIK, Marián. Kongresový cestovný ruch vo svete a na Slovensku. In Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2018. ISSN 0139-8660, 2018, roč. 51, č. 3, s. 181-187.
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.