Search results

Records found: 12  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^eu_un_cat s124915 xcla^"
  1. ŠIMONČIČ, Róbert. Trendy výživy obyvateľov SR a zvláštnosti výživy niektorých skupín obyvateľstva. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, január-marec 2000, roč. 45, č. 1, s. 1-5.
    article

    article

  2. KAJABA, Igor - HABÁN, Peter. Aktuálne potreby výživy a ich zabezpečenie u obyvateľstva technicky vyspelej spoločnosti. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, január-marec 2000, roč. 45, č. 1, s. 11-13.
    article

    article

  3. HERIAN, Karol. Mlieko a mliečne výrobky - významný zdroj potravín. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, júl - september 2000, roč. 45, č. 3, s. 51-52.
    article

    article

  4. GÖRNER, Fridrich - VALÍK, Ľubomír. Bacillus cereus v pasterizovanom mlieku a jeho trvanlivosť. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, október - december 2000, roč. 45, č. 4, s. 75-76.
    article

    article

  5. HAŠČÍK, Ján. Potravinárska legislatíva ako neoddeliteľný nástroj kvality potravín. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, október - december 2000, roč. 45, č. 4, s. 86-87.
    article

    article

  6. ŠRAMKOVÁ, Katarína. Deň syra. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, júl - september 2000, roč. 45, č. 3, s. 53-55.
    article

    article

  7. KAJABA, Igor - SNIŠČÁK, Vincent - STARUCH, Ladislav. Uplatnenie nových odporúčaných výživových dávok (OVD) SR. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, október - december 2000, roč. 45, č. 4, s. 73-75.
    article

    article

  8. CHUDÍKOVÁ, Katarína. Biela kniha o bezpečnosti potravín. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, október - december 2000, roč. 45, č. 4, s. 87.
    article

    article

  9. STRMISKA, František. Poslanie a činnosť Slovenskej spoločnosti pre výživu. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, 2000, roč. 45, č. 2, s. 25-26.
    article

    article

  10. ONDREJKA, Ján - GÖRNER, Fridrich. HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, 2000, roč. 45, č. 2, s. 27-28.
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.