Search results

Records found: 535  
Your query: Author Sysno = "^eu_un_auth 0012591^"
  1. BREZOVSKÁ, Emma. Zvyšovanie atraktívnosti regiónu prostredníctvom produktov enoturizmu : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 48 s.
    book

    book

  2. LIGAČOVÁ, Kristína. Zachovávanie tradičných remesiel pre budúce generácie : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 47 s.
    book

    book

  3. LUKAČOVIČ, Dominik. Motívy a preferencie účastníkov vinárskeho cestovného ruchu : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 47 s.
    book

    book

  4. VEĽKÁ, Kristína. Zvyšovanie atraktívnosti regiónu prostredníctvom produktov vinárskeho cestovného ruchu : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 57 s.
    book

    book

  5. BAJANOVÁ, Petra. Vinársky cestovný ruch ako príležitosť pre rozvoj regiónov : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 56 s.
    book

    book

  6. KRNÁČOVÁ, Paulína - STRAKA, Juraj. Postoj spotrebiteľov k elektromobilite. In Postoj spotrebiteľov vo vzťahu k elektromobilite na trhu automobilov v Slovenskej republike : zborník vedeckých statí z riešenia vedeckého projektu VEGA č. 1/0046/20. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022. ISBN 978-80-225-5005-5, s. 27-40. VEGA 1/0046/20.
    article

    article

  7. ČERVIENKOVÁ, Zuzana. Transparentné potraviny z pohľadu spotrebiteľov : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2022. 65 s.
    book

    book

  8. NICHTA, Jakub. Uvedenie nového produktu na trh s vínom : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2022. 75 s.
    book

    book

  9. ČECHOVÁ, Patrícia. Zakomponovanie tradičných produktov do ponuky v cestovnom ruchu : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2022. 65 s.
    book

    book

  10. MINARČÍKOVÁ, Laura. Opatrenia na znižovanie plytvania potravinami : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2022. 69 s.
    book

    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.