Search results

Records found: 24  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^eu_un_auth 0009193 xpca^"
  1. MICHALOVÁ, Valéria et al. Vedecká tvorba a vedecká komunikácia : vybrané aspekty zásad a metód. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2011. 174 s. [9,95 AH]. KEGA 3/7284/09. ISBN 978-80-225-3255-6. [Copy count : 8, currently available 7, at library only 1]
    book

    book

  2. SIVÁK, Rudolf et al. Slovník znalostnej ekonomiky. Vedecká redakcia Anetta Čaplánová; redakcia hesiel v anglickom jazyku Daniela Breveníková. Bratislava : Sprint dva, 2011. 414 s. [40,28 AH]. Economics. ISBN 978-80-89393-45-9. [Copy count : 5, currently available 1, at library only 4]
    Slovník znalostnej ekonomiky

    book

  3. VANČÍKOVÁ, Jana. Využitie štandardizovaného hodnotiaceho nástroja v záverečných prácach a vo vzdelávaní študentov na vysokých školách obchodno-vedného zamerania. In Aktuálne výzvy teórie a praxe pre obchod, marketing, služby, cestovný ruch a medzinárodné podnikanie : zborník vedeckých statí vydaný pri príležitosti 70. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. ISBN 978-80-225-3032-3, s. 646-651.
    article

    article

  4. VANČÍKOVÁ, Jana. Language specifics of writing a paper in English. In Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2010. ISSN 1337-7493, 2010, roč. 3, č. 11, s. 466-481. KEGA 3/7284/09.
    article

    article

  5. VANČÍKOVÁ, Jana. Metódy a postupy využívané vo výskumných procesoch s aplikáciou na práce obchodnovedného zamerania. In Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2010. ISSN 1337-7493, 2010, roč. 3, č. 9, s. 127-145. KEGA 3/7284/09/OF EU.
    article

    article

  6. VANČÍKOVÁ, Jana. Stav regulačných opatrení na trhu právnických služieb SR. In Trendy a aktuálne výzvy teórie a praxe v obchode, marketingu a medzinárodných podnikateľských aktivitách v podmienkach globálnej konkurencie : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie konanej pod záštitou primátora Hlavného mesta SR Bratislavy Ing. Andreja Ďurkovského. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2009. ISBN 978-80-225-2794-1, s. 749-755.
    article

    article

  7. KITA, Pavol. [Hybné sily trhu služieb v procese globalizácie, internacionalizácie integrácie]. In Studia commercialia Bratislavensia : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave = scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2009. ISSN 1337-7493, 2009, roč. 2, č. 5, s. 160-161. Recenzia na: Hybné sily trhu služieb v procese globalizácie, internacionalizácie a integrácie / Valéria Michalová a kolektív. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2008. - ISBN 978-80-225-2533-6.
    article

    article

  8. VANČÍKOVÁ, Jana. The Effects of building in the internal market for services : abstract of dissertation thesis. In Studia commercialia Bratislavensia : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave = scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2008. ISSN 1337-7493, 2008, roč. 1, č. 2, s. 135.
    article

    article

  9. VANČÍKOVÁ, Jana. Analýza dopadov liberalizačných tendencií na trhu služieb s aplikáciou na podmienky SR. In Zborník vedeckých statí doktorandov : ekonomické vedné disciplíny v znalostnej spoločnosti. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2008. ISBN 978-80-225-2618-0, s. 134-150.
    article

    article

  10. MICHALOVÁ, Valéria - BENEŠOVÁ, Dana - VANČÍKOVÁ, Jana. Služby v modernej ekonomike. Bratislava : Ekonóm, 2008. 214 s. [16,53 AH]. ISBN 978-80-225-2661-6. [Copy count : 11, currently available 9, at library only 2]
    book

    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.