Search results

Records found: 37  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^eu_un_auth 0009572 xpca^"
  1. ŠTOFOVÁ, Lenka - SZARYSZOVÁ, Petra. Podpora univerzitného prostredia pri rozvoji potenciálu zelených startupov na Slovensku. In Trends in Application of Statistical Methods for Quality Improvement XIII. (2021). International Scientific Conference. Trends in Application of Statistical Methods for Quality Improvement XIII. (2021) : Reviewed Proceeding of Posts from an 13. International Scientific Conference, February 24th – 26th, 2021 (Košice and Online Conference via Microsoft Teams, Slovakia). - Košice : KKM PHF, 2021. ISBN 978-80-225-4805-2, pp. 85-97 online.
    article

    article

  2. JAIN, Neha. Technology Transfer in Times of COVID-19 Pandemic. In Mechanizmy deržavnoho rehuljuvannja konkurentospromožnosti nacionaľnoji ekonomiky. naukovo praktičnoji konferenciji. Mechanizmy deržavnoho rehuljuvannja konkurentospromožnosti nacionaľnoji ekonomiky : materialy dopovidej mižnarodnoji naukovo-praktičnoji konferenciji. - Užgorod : Ministerstvo osviti i nauki Ukrajini, 2020. ISBN 978-966-992-329-5, s. 140-145 online.
    article

    article

  3. JAIN, Neha. Knowledge Boundaries, Innovation and Enterprise Transformation in the Refractory Industry – A Qualitative Study. In Innovations- und Wissensmanagement in der Praxis: Konzepte, Forschungsergebnisse und Fallstudien. - Berlin : Peter Lang Gmbh, Internationaler Verlag der Wissenschaften, 2020. ISBN 978-3-631-81704-9. ISSN 2699-6324, s. 149-167.
    article

    article

  4. KRIŽAN, Martin - DEÁKOVÁ, Stanislava. Inovácie a ich vplyv na transfer duševného vlastníctva. In Aktuálne problémy podnikovej sféry 2017. Medzinárodná vedecká konferencia. Aktuálne problémy podnikovej sféry 2017 : [recenzovaný] zborník vedeckých prác : medzinárodná vedecká konferencia, Handlová - Ráztočno, Slovensko, 17.-18.5.2017. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2017. ISBN 978-80-225-4422-1, s. 587-595 CD-ROM.
    article

    article

  5. HAVIER, Jan. Transfer nehmotného majetku a jeho ohodnocovanie. In Ekonomika, financie a manažment podniku X. : zborník vedeckých statí pri príležitosti Týždňa vedy a techniky. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4279-1, s. 198-206 CD-ROM. VEGA 1/0264/15.
    article

    article

  6. KARDOŠ, Peter - JAKUBEC, Miroslav. Odmeňovanie zamestnaneckých inovácií vo svete – sumarizácia súčasného výskumu. In Transfer duševného vlastníctva prostredníctvom licenčných zmlúv a iných transferových inštrumentov II. : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4346-0, s. 15-23 CD-ROM. VEGA 1/0264/15 (100%).
    article

    article

  7. KRIŽAN, Martin - DEÁKOVÁ, Stanislava. Inovačná výkonnosť SR ovplyvňujúca transfer duševného vlastníctva. In Transfer duševného vlastníctva prostredníctvom licenčných zmlúv a iných transferových inštrumentov II. : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4346-0, s. 24-32 CD-ROM. VEGA 1/0264/15.
    article

    article

  8. UHLIAR, Miroslav. Aktuálny vývoj v patentovaní vynálezov s ohľadom na trasfer práv formou licencovania. In Transfer duševného vlastníctva prostredníctvom licenčných zmlúv a iných transferových inštrumentov II. : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4346-0, s. 64-79 CD-ROM. VEGA 1/0264/15 (100%).
    article

    article

  9. LUPTÁČIK, Mikuláš et al. Význam priemyselnej výroby pre tvorbu a šírenie inovácií. In Strojárstvo - Stojírenství. - Žilina : Media/ST. ISSN 1335-2938, 2016, roč. 20, č. 9, s. 130-132.
    article

    article

  10. DOBAI KORCSMÁROS, Enikő - SERES HUSZÁRIK, Erika - SIMON, Mónika. The Constantly Innovative Tesco. In 5th Central European Conference in Reegional Science. international conference. 5th Central European Conference in Reegional Science - CERS, 2014 : conference proceedings: Košice, October 5th-8th, 2014. - Košice : Technical University of Košice, 2015. ISBN 978-80-553-2015-1, p. 837-848.
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.