Search results
- BREZOVSKÁ, Emma. Zvyšovanie atraktívnosti regiónu prostredníctvom produktov enoturizmu : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 48 s.
- LIGAČOVÁ, Kristína. Zachovávanie tradičných remesiel pre budúce generácie : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 47 s.
- LUKAČOVIČ, Dominik. Motívy a preferencie účastníkov vinárskeho cestovného ruchu : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 47 s.
- VEĽKÁ, Kristína. Zvyšovanie atraktívnosti regiónu prostredníctvom produktov vinárskeho cestovného ruchu : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 57 s.
- BAJANOVÁ, Petra. Vinársky cestovný ruch ako príležitosť pre rozvoj regiónov : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 56 s.
- ČERVIENKOVÁ, Zuzana. Transparentné potraviny z pohľadu spotrebiteľov : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2022. 65 s.
- NICHTA, Jakub. Uvedenie nového produktu na trh s vínom : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2022. 75 s.
- ČECHOVÁ, Patrícia. Zakomponovanie tradičných produktov do ponuky v cestovnom ruchu : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2022. 65 s.
- MINARČÍKOVÁ, Laura. Opatrenia na znižovanie plytvania potravinami : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2022. 69 s.
- BALOG, Michal. Atraktivity a kultúrne dedičstvo ako predpoklady rozvoja cestovného ruchu : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2022. 64 s.