Search results

Records found: 89  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^eu_un_auth 0012591 xknid^"
  1. BREZOVSKÁ, Emma. Zvyšovanie atraktívnosti regiónu prostredníctvom produktov enoturizmu : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 48 s.
    book

    book

  2. LIGAČOVÁ, Kristína. Zachovávanie tradičných remesiel pre budúce generácie : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 47 s.
    book

    book

  3. LUKAČOVIČ, Dominik. Motívy a preferencie účastníkov vinárskeho cestovného ruchu : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 47 s.
    book

    book

  4. VEĽKÁ, Kristína. Zvyšovanie atraktívnosti regiónu prostredníctvom produktov vinárskeho cestovného ruchu : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 57 s.
    book

    book

  5. BAJANOVÁ, Petra. Vinársky cestovný ruch ako príležitosť pre rozvoj regiónov : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 56 s.
    book

    book

  6. ČERVIENKOVÁ, Zuzana. Transparentné potraviny z pohľadu spotrebiteľov : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2022. 65 s.
    book

    book

  7. NICHTA, Jakub. Uvedenie nového produktu na trh s vínom : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2022. 75 s.
    book

    book

  8. ČECHOVÁ, Patrícia. Zakomponovanie tradičných produktov do ponuky v cestovnom ruchu : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2022. 65 s.
    book

    book

  9. MINARČÍKOVÁ, Laura. Opatrenia na znižovanie plytvania potravinami : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2022. 69 s.
    book

    book

  10. BALOG, Michal. Atraktivity a kultúrne dedičstvo ako predpoklady rozvoja cestovného ruchu : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2022. 64 s.
    book

    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.